Tunnetuin teollisesti valmistettu mesimarjatuote on Lignell & Piispasen Mesimarjalikööri. Mesimarjalikööri ilmestyi markkinoille jo vuonna 1882. Ensimmäisen reseptin kehittäjä Hugo Lignell kuoli vuonna 1890 ja testamenttasi mesimarjaliköörin reseptin apulaiselleen, kemisti A. J. Kotilaiselle. Kotilainen lisäili juomaan omia mausteitaan, ja tämä uusi likööri palkittiin sekä Pietarin että Pariisin maailmannäyttelyissä.
Mesimarjalikööristä tuli hetkessä kansainvälisestikin arvostettu juoma ja se on voittanut lukuisia palkintoja näyttelyissä ympäri Eurooppaa. Viljely-yrityksistä huolimatta kysyntä ylittää tarjonnan. Vaikka luonnonmarjan saanti raaka-aineeksi on yhä vaikeampaa, suurin osa mesimarjaliköörin valmistukseen käytetystä mesimarjasta poimitaan edelleen käsin luonnosta.